levendeliefde monogamieOver Mij

 

De vrouw achter LevendeLiefde. Een vat vol met tegenstellingen, dat is eigenlijk de beste korte beschrijving van deze moeder, ex-echtgenote, vriendin,

(tango) danseres en bedrijfsjurist. Warm maar soms scherp, gevoelig maar analytisch, lief maar ook spiegelend en confronterend. Ik heb zelf veel ervaring in de liefde opgedaan de afgelopen tien jaren. Jaren die lelijk, mooi, lief, verschrikkelijk en ook waanzinnig inspirerend  waren. Ik ben niet bang om dat met jou te delen, zodat je de mogelijkheden ziet in het kleurrijke pallet dat liefde heet.

 

Achtergrond

 

Vanuit mijn achtergrond in het bedrijfsleven weet ik als geen ander hoe lastig het soms is om te schakelen vanuit het hoofd naar je hart. Naar de plek waar de taal van de liefde begint en waar de ratio er soms een potje van kan maken. Ik kan je daarbij helpen. Mijn intuïtie is zich in de loop der jaren steeds sterker gaan ontwikkelen. Zo sterk dat dat soms mijn rationele juridische werk in de weg zat.

 

Dit ben ik !

 

Beginnen met LevendeLiefde voelt bijna als een plicht, als mijn bijdrage aan deze woelige, harde tijden waar naar mijn gevoel maar één ding er echt toe doet: de Liefde, onvoorwaardelijk. Zónder (oh ironie) wetten en regels, ook niet de door jouzelf bedachte. En ik had er een hóóp, kan ik je vertellen…

Nu ik voor mijzelf  de regels heb losgelaten dan wel beperkt hebben tot slechts enkele, is de liefde voor mij één grote bron van vreugde en een enorme leerschool. Relaties houden mij grote spiegels voor en ik leer nog elke dag bij…. Overigens wil ik duidelijk maken dat monogamie (de vorm waarvoor ik momenteel weer gekozen heb) ook zéker fijn kan zijn en ik geen verkondiger ben van één bepaalde vorm van liefde.

Naast mijn deskundigheid door ervaring volg ik opleidingen, workshops en verslind ik alle literatuur die te vinden is.

 

Voor jou

 

Het is mijn grootste wens om de liefde, in de vorm die bij jóu past, weer te laten stromen en je twijfels weg te nemen. Ik wil vooral naar je luisteren, naar de inhoud, maar ook naar de woorden die je mond niet uitspreekt. Mijn intern kompas is daarbij mijn grootste instrument en omdat die alleen werkt als we ons beiden op ons gemak voelen, zal dat tijdens een wandeling mijn eerste ‘doel’ zijn. Ik heb geen oordeel, jouw verhaal kun je volkomen veilig vertellen. Alles is bespreekbaar. Mocht je twijfelen over wat er per e-mail of chat bereikt kan worden omdat er dan geen ‘fysiek’ contact is, dan zal dat je verbazen. Als we beiden de vormen laten varen, dan vloeien de gevoelens als vanzelf in de toetsen en ontstaan er de mooiste ‘gesprekken’. Ik heb er zin in!